nog geen producten
Inloggen Help

Workshops

Workshop programma 2017

 

 

Alle workshops van Scrapdelight zien?   klik hier!

 

 


 

 

Cropdagen

 

Cropdagen houden in dat je met andere klanten bij Scrapdelight komt om met je eigen projecten bezig te zijn. Je gebruikt je eigen spullen en werkt aan je eigen project, maar samen met andere scrappers in de workshopruimte van Scrapdelight

Wij zorgen dan voor een heerlijke lunch en tussendoor staan er drankjes voor de deelnemers klaar.

Voor een cropdag moet je zelf alles meenemen, dus je basisgereedschap inclusief een snijmat, etc en het project waar je aan gaat werken.

 

 

Op de volgende dagen in 2017 hebben wij  een crop ingepland staan:

 

22 april 2017

9 september 2017

18 november 2017

 

 

Workshops:

 

15 april 2017 - Be Creative Mixed Media #2 door Femke Kokke

13 mei 2017 - Moeder/Kind workshop

3 en 4 juni 2017 - DLS weekend Scrapdelight door Scrapdelight docenten

17 juni 2017 - Be Creative Mixed Media #3 door Femke Kokke

 

 

 

 

Online Workshops

 

 

 

Scrapdelight Kits

 

Jaarabonnementen

 

 

Mixed Media kit

De Mixed media kit is anders. Dit is een gaandeweg leerproces. Elke kit komt met bruik- en houdbare producten en elke kit staat in het teken van nieuwe dingen leren over de mixed Media en toepassing binnen jouw stijl. Het voordeel van deze kit is dat we je dus niet een project opleggen, want of je nu van tekenen, art journaling of scrappen houdt... de kit kun je op elke manier toepassen.
Daarbij is dit een leuke manier om kennis te maken met veel producten. Je krijgt van ons namelijk niet alleen de producten maar ook uitleg over wat het is en wat het doet, gecombineerd met een film of beschrijving van projecten.

De Mixed Media kit komt 9 keer per jaar uit en kost € 27,50 per kit.

 

aanmelden: klik hier

 

 

De Scrapdelight Be Creative kit


Deze kit heeft de focus op een project. Elke keer maken we een nieuw project met beschrijving en in de kit vind je dan alle materialen om dit project te maken.
Hierin proberen we elke keer een andere stijl aan te houden en ook andere materialen mee te sturen.
Bij elke kit proberen we zowel bruik- als houdbare materialen mee te sturen. Hier mee bedoelen we dat we tevens materialen mee sturen die je na het maken van het project nog kunt gebruiken. Een voorbeeld zijn stempels, Distress Markers en Inkten.
De kit komt samen met een uitgebreide beschrijving of film met een stap-voor-stap beschrijving.

De Scrapdelight Be Creative kit komt 6 keer per jaar uit en kost per kit € 39,95. 

 

aanmelden: klik hier

 

 

 

Scrapdelight Document Life Stories

 

Project Life heeft in 2013 een ontzettende groei meegemaakt. We merken dat veel scrappers en kaartenmakers hun ei kwijt kunnen, maar dat we ook nog niet eerdere begonnen creatievelingen mogen begroeten voor Project Life.
Project life is een snelle manier van verwerken. Verwerken van je leven, van je foto's en gebeurtenissen. Zie het als een foto dagboek.
We merken alleen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zagen. Of dat ze opzagen tegen de hoeveelheid spullen en de grote aantallen waar je vervolgens mee zat.
Scrapdelight probeert met de Project Life kit het begrip "Project Life" en de bijkomende materialen behapbaar te maken.


Wat houdt het in:
De "Project Life kit" is een kit met Project Life producten. Niet zomaar Project Life producten, maar exclusieve producten die wij speciaal voor onze abonnees ontworpen hebben.

In de kit voorzien wij je van producten die te maken hebben met Project Life. We hebben kaartjes bijvoorbeeld, waarbij we geluisterd hebben naar de abonnees: rechte hoeken! Zodat je zelf kunt kiezen of je voor rechte hoeken of afgeronden hoeken gaat. Ook zitten er embellishments in en we zorgen dat alles netjes op elkaar afgestemd is in kleur en thema.
Het enige wat je nodig hebt om te beginnen met een abonnement, is een album, enkele hoezen en je basis gereedschap.

Inhoud:
In elke kit zitten kaartjes van 4x6" en 3x4". Ook zitten er embellishments in, zoals enamel dots, washi tape, wood veneer, paper clips en meer. We proberen het elke keer te wisselen, om het zo interessant mogelijk te houden.
Bij elke kit hoort toegang tot onze speciale media website, waar je informatie vindt, of voorbeelden van het team, etc.

 

aanmelden: klik hier

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk