nog geen producten
Inloggen Help

Verzendkosten

VERZENDEN VAN ORDERS

 

Scrapdelight doet haar uiterste best om uw pakket zo snel en veilig mogelijk bij u te bezorgen.

Wij bieden daarom een aantal verschillende verzendopties aan.

Echter zitten er enige verschillen tussen de mogelijkheden die u te zien krijgt, vandaar dat wij u op deze pagina meer duidelijkheid willen geven over de opties die wij bieden.

 

De keuzes die u te zien krijgt:

  • Verzenden binnen Nederland met PostNL,
  • Verzenden naar de wereld met PostNL,
  • Afhalen op locatie.

 

AFHALEN OP LOCATIE:

Misschien woont u in de buurt van Linschoten, of komt u onderweg langs Scrapdelight?

Afhalen op locatie behoort dan tot de mogelijkheden.

Indien u een bestelling wenst op te halen, kunt u kiezen voor deze "verzendmethode". De bestelling is dan na het versturen van de factuur in de winkel op te halen gedurende openingstijden. Indien een bestelling in de winkel opgehaald wordt, blijven de bestellinen 7 dagen liggen. Hierna worden zij geannuleerd, tenzij de bestelling vooraf betaald wordt.

U kunt in het vakje opmerkingen een bericht achterlaten met exta informatie, bijvoorbeeld dag van bezoek.

 

VERZENDEN BINNEN NEDERLAND, hoe gaat dit in zijn werk:

 

POSTNL

PostNL is de enige verzendmaatschappij die wij bieden.

Na het betalen van uw bestelling, gaan wij uw pakket voorzien van een label en wordt deze bij PostNL afgegeven. U krijgt hiervan een bevestigingsmail met tracking informatie.

Bestellingen geplaatst en betaald voor 17:00 worden op dezelfde werkdag verzonden. Betalingen na 17:00 worden (mogelijk) de volgende werkdag verzonden.

In de trackingmail staat een code, waarmee u het pakket kunt volgen. Over het algemeen bezorgd PostNL de volgende werkdag, maar dit is geen garantie.

 

Zie voor overige bepalingen en voorwaarden rondom verzenden, retourneren en overige, de pagina Algemene Voorwaarden.

 

 

KOSTEN:

Scrapdelight weet dat indien u van plan bent een order te plaatsen, het vooral de verzendkosten zijn die u mogelijk tegen kunnen houden.
Want al die leuke spullen en met name papier, zorgen voor het pakkettarief van € 6,75.

 

Om u tegemoet te komen in deze kosten, krijgt u vanaf een bepaald bedrag korting op uw verzendkosten.
De daadwerkelijke kosten voor verzending zijn opgebouwd in staffels. Bij het plaatsen van een bestelling zult u niet al deze opties zien, maar om u een indruk te geven staan zij hieronder allemaal vermeld.

 

Uw orderbedrag* is:

  • onder de € 25,00: u betaalt  € 6,75 voor PostNL. 
     
  • tussen de € 25,00 en € 39,99: u betaalt  € 2,99 voor  PostNL.
     
  • Voor  € 40,00 of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten voor uw order.

 

* Deze bedragen zijn uitsluitend voor orders die BINNEN Nederland verzonden worden, bedragen zijn tevens uitsluitend voor reguliere verzendingen, buiten de SALE periode. Indien er sprake is van aanbiedingen, kits of workshops, rekenen wij de kosten voor verzending door op basis van het order bedrag excl. deze drie opties. Scrapdelight hanteert een minimaal orderbedrag van €12,50. Onder dit bedrag zullen wij naast verzendkosten ook een administration fee van €1,50 rekenen.

 

Wel willen wij u erop wijzen dat wij deze leveringstijden alleen kunnen garanderen indien het adres correct is doorgegeven via uw account. Indien er een fout in het adres zit, vragen wij u dit zsm door te geven. Doe dit in ieder geval VOOR het verzenden van uw pakket. Indien een pakket niet afgeleverd kan worden, omdat er een fout in het adres zit dat door de klant is opgegeven, zullen wij de kosten voor de nieuwe zending doorberekenen aan de klant.

 


De rest van de wereld:

Indien u een pakket naar een ander land dan Nederland wilt versturen, hebben we ook een aantal opties. 

Staat u land van verzending er niet bij, stuur dan een e-mail of controleer uw winkelwagen en het bestelproces.

UPDATE per januari 2021 valt het Verenigd Koningrijk niet meer onder de EU. Daatom zijn wij genoodzaakt een fee te berekenen van minimaal  3 euro per verzending. De hoogte van de fee wordt berekend op basis van het aantal kilo's dat wordt verstuurd en bij facturatie  toegevoegd. 

 

 

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze tekst, dan kunt u contact opnemen met Scrapdelight via info@scrapdelight.nl

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk