nog geen producten
Inloggen Help

Vacatures

 

 

Weet jij alles over scrapbooken? Wil jij van je hobby je werk maken? Deins je niet terug voor een uitdaging? Werk je graag met enthousiaste collega’s die elkaar inspireren? Zo ja, dan hebben wij de baan voor jou!

Scrapdelight is op zoek naar uitbreiding van ons huidige team. Wie zoeken we?

 

_________

 

Nu we verhuisd zijn, hebben we weer voldoende werkplekken en maken wij weer tijd en ruimte voor stagaires. Scrapdelight is een erkend leerbedrijf en biedt in 2019 plek voor studenten die een stage plaats zoeken in de volgende functies:

- verkoopmedewerkers,

- marketing en social media,

- communicatie,

- grafisch design.

 

Geinteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail aan sollicitatie@scrapdelight.nl, waarin je aangeeft wat je zoekt voor welke periode. Deze e-mail mag je richten aan Melanie. 

 

_________

 

WINKELTEAM (zaterdag, 8 uur pw)

 

Scrapdelight is geen gewone winkel en daarom zoeken we ook geen gewone winkelmedewerker. Als lid van ons winkelteam ben je o.a. verantwoordelijk voor het verzamelen en inpakken van online bestellingen, het helpen van klanten in de winkel en het verzorgen van de winkel. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor communicatie met klanten via telefoon. Klanten kunnen vragen stellen, om advies vragen en/of bestellingen plaatsen. Jij zorgt dat dit allemaal netjes en soepel verloopt.
 

Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en je biedt hen de best mogelijke ervaring. Je bent representatief, vrolijk, servicegericht en straalt enthousiasme uit. Je denkt mee met klanten en helpt ze zo goed mogelijk op weg.
 

Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je werkt daarnaast efficiënt, kunt overzicht houden en je bent opgewassen tegen stressvolle situaties.

Bij voorkeur heb je al enige kennis van de producten die we in onze winkel hebben liggen, zodat je dit kunt gebruiken om onze klanten te informeren en adviseren.

Je ziet er op toe dat de winkel netjes is en klanten goed geholpen worden, je hebt oog voor detail en je zorgt voor een winkel die de titel ‘snoepwinkel voor scrappers’ waardig is. Je hebt daarom ook gevoel voor styling en bent op de hoogte van trends binnen de markt.

 

Je weet je weg op de computer te vinden en beheerst de Nederlandse en eventueel Engelse taal in woord en geschrift. Je bent op zaterdagen beschikbaar, bij voorkeur 2 tot 4 keer per maand. 

 

Klinkt dit als een baan voor jou? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Deze kan je richten aan Melanie en sturen naar sollicitatie@scrapdelight.nl o.v.v. ‘Vacature winkelteam zaterdag’. 

 

_________

 

WINKELTEAM / BIJBAAN SCHOLIER OF STUDENT (flexibel)

 

Hoe mooi we het ook kunnen verkopen, bij ons bedrijf komen grote dozen vol met producten binnen, die zo snel mogelijk uitgepakt, geprijsd en in de winkel geplaatst moeten worden.
En dat kan soms veel zijn, dus we zoeken enthousiaste scholieren of studenten, die wat bij willen verdienen in onze winkel.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het uitpakken van de binnengekomen orders, het prijzen van de producten en het plaatsen van de producten in de winkel.
Heb je je draai in ons team gevonden en denk je dat daar wat meer taken bij kunnen? Dan kun je ook de producten verzamelen en inpakken voor online bestellingen en het helpen van klanten in de winkel.

Als medewerker van ons team, ben je het aanspreekpunt van onze klanten en je biedt hen de best mogelijke ervaring. Je bent representatief, vrolijk, servicegericht en straalt enthousiasme uit. 

Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

 

Voor deze functie hebben we flexibele werktijden, het kan al voor een paar uurtjes per week, zodat je ook tijd hebt voor andere bezigheden. De beschikbare werktijden zijn doordeweeks of op zaterdag, tussen 09:00 en 17:30.

Klinkt dit als een baan voor jou? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Deze kan je richten aan Melanie en sturen naar sollicitatie@scrapdelight.nl o.v.v. ‘Vacature scholier/student’. 


_________ 

 

WINKELTEAM / CUSTOMER SERVICE TEAM (30 - 40 uur pw)

 

Ons team zoekt een vriendelijke creatieve duizendpoot. Als lid van ons winkelteam ben je o.a. verantwoordelijk voor het verzamelen en inpakken van online bestellingen, het helpen van klanten in de winkel, uitpakken van inkomende product orders en het verzorgen van de winkel.

Als medewerker van ons team, ben je het aanspreekpunt van onze klanten en je biedt hen de best mogelijke ervaring. Je bent representatief, vrolijk, servicegericht en straalt enthousiasme uit. Omdat je tevens deel uitmaakt van het Customer Service team, denk je mee met klanten, biedt je oplossingen en houd je je o.a. bezig met speciale wensen en pre-orders.

Onze klanten moeten ons kunnen bereiken tijdens onze openingstijden en daarom is onderdeel van de functie dat je verantwoordelijk bent voor alle communicatie met klanten via telefoon en e-mail. Klanten kunnen vragen stellen, om advies vragen en/of bestellingen plaatsen via deze kanalen. Jij zorgt dat dit allemaal netjes en soepel verloopt.


Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je werkt efficiënt, gestructureerd, kunt overzicht houden en je bent opgewassen tegen stressvolle situaties.

Bij voorkeur heb je al enige kennis van de producten die we in onze winkel hebben liggen, zodat je dit kunt gebruiken om onze klanten te informeren en adviseren.

 

Je ziet er dagelijks op toe dat de winkel netjes is en klanten goed geholpen worden, je hebt oog voor detail en je zorgt voor een winkel die de titel ‘snoepwinkel voor scrappers’ waardig is. 
Je weet je weg op de computer te vinden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Andere talen zijn een pre.

Je bent minimaal 30 uur beschikbaar, die verdeeld mogen worden over 6 werkdagen. waarbij je sowieso op 1 of meer zaterdagen per maand beschikbaar bent. 

 

Klinkt dit als een baan voor jou? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Deze kan je richten aan Melanie en sturen naar sollicitatie@scrapdelight.nl o.v.v. ‘Vacature winkelteam’. 

 


 _________

 

DLS DESIGN | KITMEDEWERKER (flexibel)

 

Meer abonnees en meer eigen producten, betekent meer taken en werk. 
Wegens de uitbreiding van de activiteiten van DLS Design, zijn we op zoek naar teamleden die kunnen helpen met het verzamelen van orders en het controleren van producten.

 

Werkzaamheden bestaan uit het klaar zetten van producten, het verzamelen van de producten, het checken van uitgaande orders en inpakken van abonnementen.

Voor deze werkzaamheden zoeken we teamgenoten die secuur zijn, kunnen aanpakken en zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verkoopt. Je kunt samen werken in een team van andere enthousiastelingen, alsmede ook zelfstandig werken.

Kennis en ervaring met de producten is niet nodig. 

 

De functie is flexibel; elke maand zijn er een aantal deadlines die gehaald moeten worden en in overleg met onze manager kun je de uren inplannen. Het zijn flexibele werktijden, het kan zelfs al voor een paar uurtjes per week, zodat je ook tijd hebt voor andere bezigheden. De beschikbare werktijden zijn voornamelijk doordeweeks en af en toe eventueel op zaterdag, tussen 09:00 en 17:30.

 

Klinkt dit als een baan voor jou? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Deze kan je richten aan Melanie en sturen naar sollicitatie@scrapdelight.nl o.v.v. ‘Vacature kitmedewerker’. 

 

 

 _________

 

Heb jij kwaliteiten die goed bij ons team zouden passen, maar staat de juiste functie er niet tussen?

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen, door te mailen naar sollicitatie@scrapdelight.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk