nog geen producten
Inloggen Help

Routebeschrijving

We ontvangen je graag in de winkel.


Je vindt Scrapdelight op:

Van Rietlaan 16
3461 HW Linschoten

 

Kom je met de auto?
Neem dan op de A12 afslag Woerden/Linschoten. Bij de stoplichten links en dan de eerste afslag naar links nemen, richting Linschoten-Overvliet (dit is vlak nadat je van 80 km p/u naar 60 km/u moet). Je bent nu op de Van Rietlaan, Scrapdelight is direct aan je linkerhand.

Er is genoeg parkeergelegenheid op het terrein van de winkel. 

Bekijk je persoonlijke route op www.google.nl/maps

 

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf station Woerden neem je bus 5 richting Oudewater via Montfoort en je stapt uit bij de halte Van Rietlaan. Dan is het 5 minuten lopen in de richting waar de bus vandaan komt, net om de bocht zie je aan de rechterkant Scrapdelight.

Vanaf station Utrecht Centraal pak de de trein naar station Woerden. De Intercity naar Leiden en de stoptrein naar Den Haag komen langs station Woerden. Volg dan de route zoals bovenstaand.

Een andere mogelijkheid vanaf Utrecht is bus 107 richting Gouda via De Meern. Uitstappen bij halte Heeswijkerpoort, Montfoort. Hier stap je over op bus 5 richting Woerden. Uitstappen bij de halte Van Rietlaan. Dan is het 5 minuten lopen in de richting waar de bus vandaan komt, net om de bocht zie je aan de rechterkant Scrapdelight.

Bekijk je persoonlijke route op www.9292ov.nl

 

Vanaf 2019 zal het busvervoer terug naar Woerden iets anders verlopen, je kunt op deze pagina meer info vinden: https://www.syntusutrecht.nl/nl-nl/syntusflex/een-rit-boeken 
 

 

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk