nog geen producten
Inloggen Help

Privacy gegevens

Privacy Gegevens

 

Scrapdelight respecteert uw privacy en doet er alles aan om u zo prettig mogelijk, maar vooral veilig mogelijk, te laten winkelen op onze website.

Scrapdelight zal met veel zorg omgaan met de gegevens die u ons beschikbaar stelt. De door u ingevoerde persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en  niet aan derden doorgegeven of verkocht.

Dit betekent dat enkel de medewerkers van Scrapdelight toegang hebben tot uw gegevens indien zij uw bestelling verzenden of zij op een andere manier toegang tot uw gegevens moeten hebben.

 

Om een geplaatste bestelling zo snel mogelijk op de plaats van bestemming af te leveren, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. 

 

Wat hebben wij nodig en waarom?

Scrapdelight zal vragen om algemene informatie zoals:

  • Uw naam en adresgegevens: om u een pakket te sturen, moeten wij weten waar het pakket heen moet en aan wie het gericht is,
     
  • Uw e-mailadres: via het opgegeven e-mailadres ontvangt u informatie over o.a. de bestelling, de factuur en de tracking code van het pakket. Ook kunnen wij dit e-mailadres gebruiken als er problemen zijn met uw bestelling,
     
  • Uw telefoonnummer: soms is het sneller en makkelijker om bij problemen telefonisch contact op te nemen. 
     
  • Wachtwoord: we vragen om twee maal een wachtwoord in te voeren. Dit doen wij om een account voor u te creëren. Een account maakt het mogelijk om de bestelling en factuur online in te zien en in het vervolg zal een bestelling plaatsen makkelijker worden, omdat wij bovenstaande gegevens dan al van u hebben.

 

 

Wij zullen uw e-mailadres niet gebruiken om u te informeren over de website, de (nieuwe) producten of andere acties. U wordt dus ook niet automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. 

Mocht u wel op de hoogte gehouden willen worden, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrieven op deze pagina.

 

 

Indien u nog vragen heeft over onze privacy policy, dan kunt u contact opnemen met onze customerservice. Bel ons op 030-2800010 of mail ons info@scrapdelight.nl.