Hoi Online,

 

Wellicht heb je al geboekt, of was je al op de hoogte van ons event... Maar voor hetzelfde geldt, vertellen we je nu iets compleet nieuws: ons Marathon Event!

Lees gerust door als je benieuwd bent :)

De hele dag of zelfs een heel weekend om aan de slag te gaan met die stapel foto’s die je al zo lang wilt verwerken in een leuke lay-out. Samen met anderen die net zo enthousiast over je hobby zijn als jij. Klinkt goed toch? Tel daarbij een exclusieve, bomvolle Document Life Stories kit op en je hebt alle ingrediënten voor de leukste crop van het land: de Document Life Stories Marathon. Het maakt niet uit of je scrapper bent, pocket pages albums maakt of juist een plannergirl, of misschien wel alledrie doet. 

 

Voor het 3de jaar op rij, organiseren wij een Marathon Event. Eerder deden we dit twee keer per jaar, meerdere dagen per keer, in onze winkel. Het animo voor het event is echter groot en onze ruimte veel te klein; na vijf series zijn we uit ons jasje gegroeid en daarom hebben we een externe locatie gezocht. We presteren je nu dan ook het vernieuwde DLS Marathon event! Zelfde concept, maar nu op een sjieke locatie nabij de winkel. Met de mogelijkheid om de hele dag gratis workshopjes in de vorm van een make & take te doen, te lunchen en dineren, workshops te volgen van één van de vele inspirerende DLS docenten en gezellig met andere crafters uren bezg te zijn.

Dit alles samen met een goodiebag, een raffle en een speciale DLS Marathon kit. De kit is geschikt voor alle vormen van memory keeping en het event heeft voor ieder wat wils.

 

Het event vindt plaats in Nieuwegein, in het Meeting District. Er is daar voldoende gratis parkeerplaatsen, een grote mooie zaal met tafels en een aparte lunch- en dinerlocatie.
Een winkel op het event en de eigen winkel binnen enkele minuten binnen bereik. 
Diverse make & takes, docenten die de hele dag rondlopen en vragen kunnen beantwoorden en vele enthousiaste creatievelingen zoals jij.

 

Wat kun je verder verwachten?

 • Een Marathon-sessie met een mooie exclusieve kit, om al je foto’s te kunnen verwerken en de gebeurtenissen in je leven vast te leggen.
   
 • Een PDF met beschrijvingen en voorbeelden van ons inspiratieteam om je op weg te helpen. 
   
 • Proces videos, die je inspiratie geven en op weg helpen. Die je stap-voor-stap meenemen in het proces. 
   
 • Diverse workshops (los te boeken) van onze DLS docenten, zowel op pocket page, scrap en planner gebied. 
  Workshops waar je je op in kunt schrijven om nèt even wat meer te weten te komen over een bepaalde techniek of je kennis even op te frissen.

   
 • Gratis te volgen Make & Takes - kleine workshopjes - om nieuwe leuke technieken te leren of om nieuwe producten eens uit te kunnen proberen en meteen te kunnen gebruiken in je album of planner.
   
 • Docenten die de hele dag aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en je advies te geven.
   
 • Iedere dag zijn er leuke prijzen te winnen in de raffle.
   
 • Je krijgt een goodiebag met producten van de bekende merken als Simple Stories, Paper House, American Crafts en meer.

 

Wanneer:

Op 3 en 4 juni 2017 toveren we Meeting District aan de Blokhoeve 2a in Nieuwegein om tot een memory keeping paradijs. Daar hebben we heerlijk de ruimte voor alle creativiteit en gezelligheid die we maar willen. Deze locatie ligt heel dicht bij Scrapdelight, heeft volop gratis parkeergelegenheid, is perfect bereikbaar met het OV en heeft gratis WiFi. En een lekker terras, dus we hopen op mooi weer!

 

Programma:
Van 09.30 tot 19.30 ben je welkom, om zoals altijd aan de slag te gaan met het uitgebreide pakket en de voorbeelden van onze docenten, te croppen en aan te schuiven bij de make en takes.

Wil je ook iets leren? Dan kun je terecht bij één van onze workshops. De workshops zijn los te boeken in de online winkel en verderop vertellen we je er graag meer over.

Op de Document Life Stories pagina (klik hier) vind je hier uitgebreide informatie over en kun je ze direct aan je winkelmandje toevoegen.

 

Kosten en leuke kortingen:
Voor een dag, inclusief beschrijvingen, make & takes, drankjes, lunch en diner, betaal je €120.
Maar let op: boek je 3 en 4 juni, dan profiteer je van een korting van €30 op het gehele weekend. Vul daarvoor de code 2DAGEN in te vullen in stap 4 van het bestelproces (laatste stap na bevestigen).

Daarnaast hebben we tijdelijk nog de LATE BIRD korting, voor iedereen die de eerdere mailing en nieuwsberichten hierover gemist heeft. 

Met de korting LATEBIRD1 of LATEBIRD2 ontvang je namelijk respectievelijk €12,50 korting op een dag en €22,50 op twee dagen.

Enige is dat je naast de dag ook het pakket materialen moet boeken, van €34,99. De winkelwaarde van dit pakket ligt rond de €75 euro en bevat voornamelijk exclusieve DLS producten, ontworpen door het grafisch team van Scrapdelightm, dat ook onze DLS kits ontwerpt

 

Workshops:

Gedurende het event zullen onze docenten diverse workshops verzorgen.

We hebben workshops op scrap-, planner- en pocketpage gebied, maar denk ook aan Traveler's Notebooks. 

Alle workshops worden gegeven door ons getalenteerde en inspirerende designteam en zijn 60 tot 90 minuten per stuk. Daarna zijn de docenten in de zaal aanwezig, zodat je daar verder kunt werken aan je projecten en nog vragen kunt stellen. 

De workshops worden eenmalig gegeven, wat betekent dat de workshops van zaterdag anders zullen zijn dan zondag. Daarnaast vinden er ook geen dubbele tijden plaats: elke workshop wordt op een ander tijdstip gegeven en er zal geen overlap zijn.

Via deze link kun je alle workshops bekijken en boeken.

 

Ook leuk: voor de workshops hebben we ook een korting!

Boek je één workshop, dan is deze €22,50 inclusief een pakket materialen. Wanneer je een tweede workshop boekt (mag ook over verschillende dagen), betaal je €19,99 per workshop. Boek je drie of meer workshops, dan betaal je €18,50 per workshop.

Er zijn per dag 4 workshops om uit te kiezen, in verschillende thema's. Elke workshop bevat zijn eigen pakket materialen en uitleg.

De korting is per persoon van toepassing en geldt niet bij boeking van dezelfde workshop voor bijvoorbeeld twee personen.

Je hoeft geen code in te voeren, ons team past de prijs voor je aan bij factureren.

 

Boeken van event:

Indien je een dag of twee dagen boekt, is de enige verplichting dat je dus het materialen pakket ook aanschaft.

Dit zijn vervolgens de complete bedragen:

LATE BIRD - 1 DAG van € 154,99 voor € 142,50 incl. het pakket
LATE BIRD - WEEKEND: van € 244,49 voor € 222,50 incl. het pakket

Vul bij de opmerkingen de code ‘LATEBIRD1’ in, om 12,50 euro korting te krijgen als LATE BIRD, wanneer je 1 dag komt.

Kom je twee dagen? Vul dan ook de 'LATEBIRD2' in, om 22,50 euro korting te krijgen als LATE BIRD. Vergeet ook niet de code 2DAGEN, om ook nog eens 30 euro korting te krijgen op je tweede dag.

 

De korting is geldig tot 30 april 2017. Daarna vervallen deze kortingen.Extra:
Daarnaast krijg je 10% korting op je aankopen die dag (uitzonderingen van toepassing), zowel in de winkel als op de items die op locatie aanwezig zijn.
Iedere deelnemer mag meedoen aan de gratis raffle en maakt dus kans op leuke prijsjes. Win je niets, dan niet getreurd, want iedereen ontvangt ook een leuke goodiebag van ons. Sowieso ga je dus niet met lege handen naar huis!

Heb je nog vragen, dan vind je in de Q&A achter deze link wellicht het antwoord wel. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, mail dan naar info@scrapdelight.nl en we zullen je vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

Wacht niet met inschrijven en zorg dat je gezellig bij ons kunt aanschuiven tijdens een heerlijk weekendje weg.


Tot snel!

 

Belangrijk:

 • verplichte afname van één goodiebag per persoon, ongeacht de komst van één of twee dagen.
 • Extra consumptie bonnen zullen los nog te koop zijn op het event.
 • Indien een dag zonder pakket wordt geboekt, wordt deze door ons toegevoegd. Het is niet mogelijk om aan het weekend deel te nemen zonder het pakket.
 • De korting is alleen geldig wanneer je als één en dezelfde persoon TWEE verschillende dagen boekt. Dus NAAM ACHTERNAAM boekt zowel de ZATERDAG als de ZONDAG.
 • Zorg dat je bij stap 4 de code invult, anders kunnen we de code niet meer toepassen. De kortingen worden NIET handmatig verrekend.
 • Wanneer je voor 1 dag de LATEBIRD2 in plaats van LATEBIRD1 code gebruikt, wordt deze door ons aangepast naar de juiste korting. 

 

 

 Wens u zich uit te schrijven? Dan kan dat op https://www.scrapdelight.nl/nieuwsbrief/