nog geen producten
Inloggen Help

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Scrapdelight accepteert in de online winkel de volgende betaalmogelijkheden:

  • vooruit betaling op bankrekening,
  • iDeal
  • Bancontact
  • Sofort
  • KBC
  • betalen wanneer bestelling wordt opgehaald,
  • overschrijving naar ons paypal account.

 

De eerste 3 methodes zijn gratis, de laatste niet. Voor Paypal vragen wij een toeslag van 4% over het totale orderbedrag voor de administratiekosten die Paypal berekent.

 

Vooruitbetalen en IDeal:

Op de factuur en in de e-mail staat ons rekeningnummer vermeld. Betalingen kunnen onder vermelding van het factuurnummer overgemaakt worden op ons rekeningnummer. Houdt rekening met een eventuele werkdag vertraging, afhankelijk van het moment van overschrijven en de bank.

Indien u de bestelling z.s.m. wilt ontvangen, adviseren wij gebruik te maken van Ideal. Betalingen die op werkdagen voor 17:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag nog verzonden.

 

Betalen wanneer de bestelling wordt opgehaald:

Misschien woont u in de buurt van Linschoten of zijn er plannen onze winkel te bezoeken.
Afhalen op locatie hoort dan tot de mogelijkheden.
Indien u een bestelling wenst op te halen, kunt u deze op het moment van ophalen betalen, mits de bestelling niet langer dan 7 dagen voor het ophalen geplaatst is. 
Anders verzoeken wij u vriendelijk als nog voor een online betaling zorg te dragen.

In onze winkel kunt u contant, met PIN en met credit card betalen.
Het is niet mogelijk om bestellingen op te halen op de KreaDoe. 

 

PAYPAL

Ook paypal behoort tot de mogelijkheden voor het betalen van uw order. Dit is echter niet gratis, omdat Paypal kosten in rekening brengt voor het overschrijven naar een ander paypal account.

Indien u met Paypal wenst te betalen, wordt het proces automatisch opgestart en wordt er 4% van uw totaalbedrag als Paypalkosten in rekening gebracht.


 

 

In alle gevallen geldt dat u dient te wachten met betalen tot u van ons de factuur ontvangt. Indien u heeft gekozen voor IDeal of Paypal, dan vindt u in de e-mail met de factuur ook de link naar de betaalmogelijkheid.