nog geen producten
Inloggen Help

Algemene voorwaarden workshops

Algemene voorwaarden workshops:

 

1. Prijzen en betalingen

1.1 Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Per workshop staat beschreven wat er bij de workshop is ingegrepen.

1.2 Bij het boeken van een workshop betaalt u het volledige bedrag, om u plek definitief te reserveren. Het bedrag dient binnen 7 dagen na boeking te worden bijgeschreven, tenzij anders overeengekomen. Zonder uw betaling is Scrapdelight gerechtigd om uw boeking te laten vervallen.

1.3 betalingen moeten worden bijschreven op rekeningnummer NL89RABOo1148.29.810 tnv Scrapdelight te Linschoten ovv uw factuurnummer, zoals vermeld op de factuur.

 

2. Annulering

2.1 Annuleren is mogelijk tot drie weken vooraf aan een workshop, waarbij u het volledige bedrag vergoed krijgt indien betaald is.

2.2 Indien u annuleert bij minder dan deze drie weken, zullen wij proberen de gereserveerde plek op te vullen. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u de beschrijving en het materialen pakket thuisgestuurd.

2.3 Bij annulering minder dan een week vooraf aan de workshop, rekenen wij het totale bedrag. Wij zullen u dan na de workshopdatum de workshopmaterialen + beschrijving opsturen.

 

3. Content en eigendom

3.1 Workshops zijn eigendom van Scrapdelight. Materiaal verkregen bij workshops, in de vorm van beeld en tekst, blijven onder alle omstandigheden eigendom van Scrapdelight.

3.2 Content van workshops, in elke vorm, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Scrapdelight gedeeld, gedupliceerd of op een andere manier gebruikt worden, dan eigen deelname.

3.3 Workshops die online verkregen zijn, kunnen niet geannulleerd of geretourneerd worden, daar workshop materiaal per direct beschikbaar is gekomen. Ditzelfde geldt voor downloadbare aankopen, zoals de door Scrapdelight verstrekte printables.

 

Algemene voorwaarden workshop Stempelkaart:

Per 1 oktober 2018 is de workshopkaart niet meer van toepassing. 

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk