nog geen producten
Inloggen Help

AV workshops

Algemene voorwaarden workshops:

 

1. Prijzen en betalingen

1.1 Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW.


Alle prijzen zijn tevens inclusief materialen en  lunch/drankjes + overige kosten, tenzij anders vermeld.

 

1.2 Bij het boeken van een workshop betaalt u het volledige bedrag aan, om u plek definitief te reserveren. Dit bedrag moet minimaal een maand vooraf aan de workshopdatum zijn bijgeschreven, indien de datum ver in de toekomst ligt. Wanneer er binnen een maand voor de workshop wordt geboekt, dient het bedrag binnen 7 dagen worden bijgeschreven en  in ieder geval vooraf aan de workshop, bij een korte periode tot aan de workshopdatum.

Zonder uw betaling is Scrapdelight gerechtigd om uw boeking te laten vervallen.

 

1.3 betalingen moeten worden bijschreven op rekeningnummer NL89RABOo1148.29.810 tnv Scrapdelight te Nieuwegein ovv uw factuurnummer, zoals vermeld op de factuur.

 

 

2. Annulering

2.1 Annuleren is mogelijk tot drie weken vooraf aan een workshop, waarbij u het volledige bedrag vergoed krijgt indien betaald is.

2.2 Indien u annuleert bij minder dan deze drie weken, zullen wij proberen de gereserveerde plek op te vullen. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u de beschrijving en het materialen pakket thuisgestuurd.

2.3 Bij annulering minder dan een week vooraf aan de workshop, rekenen wij het totale bedrag. Wij zullen u dan na de workshopdatum de workshopmaterialen + beschrijving opsturen.

 

 

3. Content en eigendom

3.1 Workshops zijn eigendom van Scrapdelight. Materiaal verkregen bij workshops, in de vorm van beeld en tekst, blijven onder alle omstandigheden eigendom van Scrapdelight.

3.2 Content van workshops, in elke vorm, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Scrapdelight gedeeld, gedupliceerd of op een andere manier gebruikt worden, dan eigen deelname.

3.3 Workshops die online verkregen zijn, kunnen niet geannulleerd of geretourneerd worden, daar workshop materiaal per direct beschikbaar is gekomen en blijft op naam van de klant. Ditzelfde geldt voor downloadbare aankopen, zoals de door Scrapdelight verstrekte printables.

 

Algemene voorwaarden workshop Stempelkaart:

Scrapdelight heeft sinds 2016 een workshop stempelkaart. Voor deze stempelkaart gelden de volgende voorwaarden:

- Stempels worden alleen verstrekt bij deelname aan een real life workshop. Bij elke workshop die gevolgd wordt komt er een stempel op de workshopkaart ter waarde van de prijs van de workshop. De deelnemer moet de stempelkaart op de dag van de workshop aanbieden bij de kassa om de stempel te ontvangen. Stempels worden niet op een later tijdstip aan de kaart toegevoegd.

- Bij een volle workshop (10 stempels) is de stempelkaart een gemiddelde van de gevolgde workshops waard.

- Een volle workshop kaart kan niet worden ingewisseld voor contanten. Het tegoed wordt in mindering gebracht op een volgende real life workshop die gevolgd wordt.

- De voorwaarden die geldend zijn voor de stempelkaart kunnen tussentijds worden gewijzigd door Scrapdelight.- 

- De stempelkaart is eenzijdig door Scrapdelight opzegbaar. Scrapdelight is niet verplicht een vergoeding te geven over een niet volle workshop stempelkaart. 

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk