nog geen producten
Inloggen Help

Abonnementen

Document Life Stories kits - abonnementen

 

Welke kit past bij jou?

Exclusieve designs met perfect matchende accessoires. Eigenlijk brengen we elke maand een mini collectie uit en bezorgen deze inclusief inspiratie aan de deur. Geschikt voor vele doeleinden en projecten, maar wat werkt voor jou?

Ben je een scrapbooker of gek op mini boekjes?
Kies dan voor de Scrapbook kit, zodat je kunt werken met 12” vellen papier. Maandelijks zitten er variërende producten in de kit, bijpassend aan het papier.

Werk je in Pocket Pages, een Traveler’s Notebook of Mambi Happy planner? Of doe je aan snail mail? Kies dan voor de Pocket Pages kit met kaartjes in plaats van vellen papier. Ook in deze kit zitten maandelijks variërende producten.

Wanneer je zowel kaartjes als scrapvellen gebruikt, adviseren wij de
Pocket Pages kit met de 12” add-on, daar de kaarten niet los te koop zijn.

Je abonnement kun je combineren met onze sub-kits, zoals een 4x6 inch shape stempel, een embellishment kit of de mixed media kit.

 

ABONNEMENTEN

Hoofdkit Pocket Pages of Scrap
€ 19,99 per kit voor abonnees (jaar) of € 22,99 per kit voor abonnees (half jaar)
€ 27.50 per kit losse verkoop
Inclusief exclusieve content in de media bibliotheek.

SUB KITS*
Embellishment kit | € 12,50 per kit bij een jaar abonnement
De embellishment kit is een perfecte aanvulling op de hoofdkits., indien je behoefte hebt aan extra accessoires voor je project.

Stamp kit | € 12,50 per kit bij een jaar abonnement
Maak mooie achtergronden en/of details en geef je projecten een extra dimensie met deze stempelset die past bij de hoofdkit.

Mixed Media kit
Combineer je jouw project met Mixed Media? Vanaf 2020 is het mogelijk je te abonneren op de Mixed Media kit met stempels, stencils en meer.

Geen abonnee? Gedurende add-on dagen kun je resterende kits los kopen.
Als abonnee krijg je korting op de kits en producten, dit is bij losse verkoop niet van toepassing.


* alleen af te sluiten in combinatie met een hoofdkit

 

Hoe ons abonnement werkt:

  1. Kies je kit --> Een Pocket Pages kit of een scrapbook kit en voor hoe lang je dit abonnement zou willen afsluiten: 6 maanden of 12 maanden.
  2. Hoe gaan wij de kit bij jou krijgen? Kom je de kit elke maand ophalen of verzenden we deze elke maand? Onze kits zijn exclusief verzendkosten, deze komen er bij verzending maandelijks nog bij. Wil je de kit daarom combineren met een vriendin en de verzendkosten delen, of wil je de kit liever om de maand ontvangen, om zo verzendkosten te besparen? Dat is uiteraard ook mogelijk!
  3. Vervolgens gaan wij je elke maand, ongeveer 10 dagen voor de kit uitkomt, facturen voor de nieuwe maand. Onze kit komt elke laatste vrijdag van de maand uit en wordt die dag ook verzonden.

Onze kits hebben afdoende materiaal om bijvoorbeeld een wekelijkse pagina of meerdere scrappagina’s per maand te maken. Maar we kunnen ons indenken dat de hoeveelheid foto’s per maand wisselt. Of wellicht ben je helemaal weg van de kleuren van een bepaalde maand. Daarom hebben wij standaard elke maand onze add-ons. Dit zijn producten die ontworpen zijn bij de kit en elke maand los te bestellen zijn tijdens de add-on dagen.

 

Hoe werken de add-on dagen?

De zondag t/m dinsdag voor kit verzenddag, zijn onze add-on dagen. Gedurende deze dagen kun je add-ons bijbestellen, maar ook kun je reguliere producten uit ons assortiment gratis laten combineren voor verzending. Gedurende deze dagen krijg je als abonnee de kans om producten te bestellen met korting.

Happy mail!

Elke laatste vrijdag van de maand komen de kits uit en vanaf dan staan er exclusieve content online in je persoonlijke media bibliotheek. Hier kunje filmpjes en foto’s vinden van de projecten die de docenten voor je gemaakt hebben met de kit.

 

Voordelen abonnement?

Bij een abonnement ontvang je veel voordelen, zoals exclusieve content, gegarandeerd de nieuwste kit en korting op de kit. Bij een jaarabbonement ontvang je bijvoorbeeld feitelijk maar liefst 3 hoofdkits gratis! 

 

 

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk