nog geen producten
Inloggen Help

Abonnementen

Capture life & Document it

Interested in our [Document] Life Stories kits and subscriptions? Read all about it in English here soon.

 

Klik hier om direct een abonnement af te sluiten

Eerder bewaarde we onze herinneringen in een schoenendoos of album, vergeelde foto’s met krabbels op de achterkant. Hadden we videos of dvd’s vol fragmenten en schreven we journals vol levensverhalen en gedachten. In een digitaal tijdperk is dat vervangen door mapjes op computers, in de cloud of een harde schijf, vele snapshots op mobieltjes en vluchtige plaatjes op social media. Herinneringen koester je in je hart, maar niets is zo mooi en kan zo dierbaar zijn, als momenten als deze vasthouden en herleven door middel van beeld en schrift.

Combineer ons moderne tijdperk met een vleugje nostalgie; [Document] Life Stories omvat alles voor het vastleggen en documenteren van al die momenten in ons leven.

 

 

[Document] Life Stories is voor iedereen die wil memory keepen, ongeacht de frequentie en soort project. Alleen hoogtepunten of juist dagelijks verwerken? Onze kits en add-ons helpen je op weg!

[Document] Life Stories voorziet je maandelijks in producten met wisselende kleuren en variaties, inspireren we je middels foto’s en helpen we elkaar via Social Media.

[Document] Life Stories biedt twee hoofdkits: een pocket page kit en een scrapbook kit. Laat je niet misleiden door de namen, we houden er rekening mee dat de kits multifunctioneel moeten zijn, zodat ze ook geschikt zijn voor Traveler’s Notebooks, Bullet Journals, planners of het maken van miniboekjes en kaarten.

Naast de hoofdkit kun je je abonnement uitbreiden met twee aanvullende kits: een embellishment kit en een stempelkit. Door op de plaatjes hieronder te klikken, ga je direct naar de desbetreffende abonnement pagina.

 

 

 

Met het abonnement ben je maandelijks gegarandeerd van een mooie selectie producten, exclusieve inspiratie en korting op de verkoopprijs, maar ook bieden we add-ons, suggesties en extra kortingen voor onze abonnees.

Als abonnee ben je niet alleen gegarandeerd van een kit, je hoort ook als eerste wanneer de add-ons online komen en je ontvangt van ons korting op de add-ons, suggesties en het assortiment van Scrapdelight. Je bestelling combineren wij dan gratis met de verzending van je maandkit.

Elke eerste vrijdag van de maand komt de nieuwste kit uit; deze ligt klaar voor ophalen of we versturen je #HappyMail. 

Het weekend voor verzending kun je extra producten bestellen uit de collectie; kits, add-ons en losse collectie producten. Ook kun je reguliere bestellingen en matchende suggesties laten combineren.
De suggesties zijn producten van diverse merken, die passen bij het thema of de kleur en door het team zijn gematched aan de kits en add-ons.

 

 

 

 

Klik op de tijdslijn voor meer informatie.

 

 

Beleef en herleef de momenten en laat ons het voorwerk doen. Met een [Document] Life Stories kit nemen wij het uitzoek proces uit handen. Met een kit heb je een selectie van hoge kwaliteit producten in handen, die perfect passen bij elkaar en bieden we je alles om direct van start te kunnen gaan.

Benieuwd naar alle kits die we aanbieden? Bekijk hier alle opties en lees per kit meer over de mogelijkheden. 

Twijfel je nog welke kit bij je past? Stuur ons dan een e-mail en neem telefonisch contact met ons op, we helpen je graag. En geen zorgen, mocht je tijdens je abonnement toch denken de verkeerde keuze te hebben gemaakt; als abonnee kun je wisselen van hoofdkit.

 


 


Klaar om een abonnement af te sluiten? Dit moet je weten!

Op deze pagina kun je alle abonnementen vinden die binnen het [Document] Life Stories concept vallen. Er zijn twee hoofdkits en twee aanvullende kits. Een aanvullende kit kun je alleen afsluiten wanneer je ook een hoofdkit hebt of gaat afsluiten.

Bij het afsluiten van het abonnement is het product 0 euro. Dit is enkel de bevestiging van je abonnement, de kit wordt maandelijks gefactureerd.

Een aantal verzendopties zullen kosten aangeven, maar omdat wij je niets gaan versturen bij het aanvragen, zullen wij voor facturatie deze kosten verwijderen. Ook de lage bestelling toeslag zal verwijderd worden, zodra jij je bestelling doorgezet hebt aan ons.

In de basis gaan wij uit van een jaarabonnement die maandelijks verzonden wordt naar je eigen adres, dus alle aanpassingen hierop graag in de opmerkingen vermelden.
Dit geldt voor opties zoals het ophalen van de kit, combineren van de kits met derden of voor twee maandelijkse verzending, alsmede voor het afsluiten van een half jaar abonnement.

 

Hoe werkt een kit - een kort overzicht van het proces en de opties

Je kunt een kit los kopen, zonder ergens aan vast te zitten.
Wil je niet meer misgrijpen en gebruik maken van de vele voordelen die het abonnement biedt? Meld je dan aan als abonnee voor één van de [Document] Life Stories kits.
Elke eerste vrijdag van de maand is je kit dan klaar voor ophalen of verzending en het weekend ervoor kun je add-ons, suggesties en reguliere producten bestellen met korting.
Gedurende de maand producten gezien, die je wilt combineren? Als abonnee kun je tussen verzenddata onbeperkt combineren en houden wij de zending vast tot de kit op de bus gaat.

Wil je liever niet maandelijks verzendkosten betalen? Je kunt de kits ook twee maandelijks laten verzenden of combineren met één of meerdere vriendinnen, om kosten te delen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees op deze pagina meer over de veelgestelde vragen en antwoorden.

Hulp nodig?

Klik hier voor de helpdesk